پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در راستای گسترش دانش بومی پیرامون سلامت همگانی(Public Health)در سال ۱۳۷۹ تأسیس شده و با توجه به سطح کمی و کیفی فعالیتهای خود در سال ۱۳۸۳ رتبه برتر مراکز تحقیقاتی کشور را در ارزشیابی معاونت پژوهشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را اخذ نموده و هم چنین دارای مجوز برگزاری دوره دکترای تخصصی پژوهش محور می باشد.
شایان ذکر است نام این پژوهشکده در سال ۱۳۹۱ طبق مصوبه وزارت بهداشت از “مرکز تحقیقات مادر و کودک” به “مرکز تحقیقات سنجش سلامت” تغییر یافت. این پژوهشکده با حضور جمعی از متخصصان علوم بهداشتی فعالیتهای پژوهشی خود را با رسالت ارتقای سطح سلامت افراد جامعه در گروههای پژوهشی ارتقای سلامت، سلامت جامعه، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی به انجام میرساند.
تازه های نشر
جدیدترین رویدادها
وبینار “تاثیر پاندمی کووید-19 بر منابع مالی و انسانی بخش سلامت” توسط پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی برگزار شد:
در وبینار تأثیر پاندمی کووید ۱۹ بر منابع مالی و انسانی بخش سلامت عنوان شد: کرونا اقتصاد دنیا را ۴ درصد نحیفتر کرد/لزوم حمایت بیشتر از اقشار کمدرآمد و بیمارستانها به گزارش روابط عمومی پژوهشکده […]در وبینار تأثیر پاندمی کووید ۱۹ بر منابع بخش سلامت، که به همت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی برگزار گردید، مطرح شد:
در وبینار تأثیر پاندمی کووید ۱۹ بر منابع بخش سلامت مطرح شد، ماندگاری نیروی انسانی، نیازمند توجه به ابعاد مختلف است. به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی، دکتر سجاد دلاوری در وبینار تأثیر پاندمی […]در تازهترین نتایج نظام رتبهبندی ESI اعلام شد؛ نام دکتر منتظری در بین پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۰
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، در تازه ترین نتایج رتبه بندی ESI که بر اساس میزان استنادات به مقالات پژوهشگران انتشار یافته است، نام دکتر علی منتظری، عضو هیات علمی و رییس […]