تشکیل دویست و سی دومین جلسه شورای علمی پژوهشکده علوم بهداشتی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۹ کد : ۷۱۳۸۵ اخبار پژوهشکده خبر اول
دویست و سی و دومین جلسه شورای علمی پژوهشکده در روز یکشنبه مورخ ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳برگزار شد.
تشکیل دویست و سی دومین جلسه شورای علمی پژوهشکده علوم بهداشتی

اهم مصوبات این جلسه بدین شرح است:

- هشتمین شبکه برنامه سه ساله گروه پژوهشی ارتقای سلامت تصویب شد.

- پنجمین شبکه برنامه سه ساله گروه پژوهشی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی تصویب شد.

- تفاهم نامه همکاری بین پژوهشکده علوم بهداشتی و مرکز تحقیقات آزمایشگاهی غذا و دارو به اطلاع شورا رسید. این تفاهم نامه با هدف استفاده از توانمندی های علمی، پژوهشی، آموزشی و فناوری در راستای توسعه همکاری ها و فعالیت های تحقیقاتی در جهت تحقق سیاست های کلی سلامت و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، انتقال دوطرفه تجربیات و امکانات علمی، پژوهشی، فناوری و آموزشی و پیاده سازی دانش به دست آمده در حوزه طرح های ماموریت گرا و مساله محور مصوب شورای پژوهشی پژوهشکده و مرکز و تجاری سازی یافته های پژوهشی منعقد شده است.

- تالیف کتاب "پاسخگویی اجتماعی دانشگاه" تجارب و درس آموخته های کشورهای منتخب جهان در پیشگیری از کووید 19 و کنترل آن توسط دکتر محتشم غفاری، دکتر پریسا حسینی کوکمری، دکتر سمیرا دانشور، ...، دکتر سمیرا محمدی و... به اطلاع اعضای شورا رسید.

- طرح "طراحی مدل پایش و ارزشیابی سلامت اعضای جهاددانشگاهی" به مسئولیت خانم دکتر ژیلا صدیقی با معاونت پژوهشی و معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی تصویب شد.

آخرین ویرایش۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳