خبر اول - آرشیو
توصیههایی برای جلوگیری از مشکلات گوارشی زائران اربعین
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی؛ عضو هیات علمی گروه ارتقای سلامت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی به زائران اربعین توصیه کرد در صورت مشاهده علائم گوارشی مانند دلپیچه و اسهال، قبل از خوددرمانی در اسرع وقت به نزدیکترین درمانگاه هلال احمر در شهرهای نجف، کربلا، کاظمین مراجعه کنند.
ادامه مطلببرگزاری کارگاه آشنایی با نرم افزارهای رفرنس نویسی توسط پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، کارگاه آشنایی با نرم افزارهای رفرنس نویسی با تدریس دکتر منصوره فرهنگ نیا عضو هیات علمی این پژوهشکده برگزار شد.
ادامه مطلبانقطاع از شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولتی شدن؛ سموم مهلک جهاد دانشگاهی
تهران- ایرنا- رئیس اسبق جهاد دانشگاهی، انقطاع از شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولتی شدن ساختار این مجموعه را از سموم مهلک و موجب جدایی این نهاد انقلابی از ریشه و هویت خود عنوان کرد.
ادامه مطلببررسی رضایتمندی پزشکان خانواده و اعضای تیم سلامت نظام ارجاع مبتنی بر پزشکی خانواده روستایی از سوی جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی؛ دکتر فرزانه مفنون، مجری پروژه ی "بررسی رضایتمندی پزشکان خانواده و اعضای تیم سلامت نظام ارجاع مبتنی بر پزشکی خانواده روستایی" بیان کرد: در واقع طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع، ارائه خدمات پزشکی، مامایی و بهداشت دهان و دندان را به روستاها گسترش داده و بدین ترتیب دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی را برای جمعیت نقاط دور از دسترس امکان پذیر کرده است.
ادامه مطلب۱۵ مرداد ماه، فرارسیدن سالروز تاسیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی گرامی باد
پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی در راستای گسترش دانش بومی پیرامون سلامت همگانی (Public Health) در سال ۱۳۷۹ تأسیس شده و با توجه به سطح کمی و کیفی فعالیتهای خود در سال ۱۳۸۳ رتبه برتر مراکز تحقیقاتی کشور را در ارزشیابی معاونت پژوهشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ کرد.
ادامه مطلباجازه دهیم جوانان بیایند و در مکتب جهاددانشگاهی تجربه کنند/ آسیب این نهاد از دخالت دولتها
دکتر علی منتظری رییس اسبق رییس اسبق جهاددانشگاهی بابیان اینکه همواره شعارما حمایت از دولتها بوده است و در هیچ دولتی کوتاهی نکرده و از زیر بار مسئولیت شانه خالی نکردهایم گفت: بعضیها استدلال میکنند چون دولت مختصر بودجهای به جهاد میدهد پس میتواند در امور آن دخالت کند، اما دخالت دولتها در جهاد بهویژه در مدیریت آن به حرکت روبه رشد جهاددانشگاهی آسیب میرساند. لذا اگر بنا باشد مابین دخالت و بودجه یکی را انتخاب کنیم در آن صورت پاسخ ما این است که ما نه آن پول را و نه آن دخالت را میخواهیم!
ادامه مطلب