برگزاری کارگاه آشنایی با نرم افزارهای رفرنس نویسی توسط پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی

۲۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۹ کد : ۷۴۸۲۷ اخبار پژوهشکده خبر اول
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، کارگاه آشنایی با نرم افزارهای رفرنس نویسی با تدریس دکتر منصوره فرهنگ نیا عضو هیات علمی این پژوهشکده برگزار شد.

عضو هیات علمی پژوهشکده علوم بهداشتی گفت: رفرنس‌نویسی به‌عنوان یکی از ارکان اساسی در پژوهش‌های علمی، نقشی حیاتی در تضمین کیفیت و اعتبار تحقیقات ایفا می‌کند.

وی تصریح کرد:این فرآیند نه تنها از سرقت ادبی جلوگیری می‌کند، بلکه با ایجاد پیوند میان پژوهش‌های مختلف، به گسترش مرزهای دانش نیز کمک می‌کند و دستیابی به تلاش‌های علمی دیگران را آسان تر می کند. با توجه به پیچیدگی‌ها و ظرافت‌های این کار، استفاده از ابزارهای مدرن و کارآمد امری ضروری به نظر می‌رسد.

در این راستا، نرم‌افزارهایی نظیر EndNote به‌طور خاص برای مدیریت و ساماندهی منابع علمی طراحی شده‌اند. این نرم‌افزارها به پژوهشگران امکان می‌دهند تا به سادگی منابع خود را جمع‌آوری کرده و با دقت و صحت کامل در متن پژوهش‌های خود درج کنند.

علاوه بر این، استفاده از چنین ابزارهایی می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی در صرفه‌جویی زمان مؤثر باشد و پژوهشگران را از درگیری با جزئیات پیچیده و وقت‌گیر رفرنس‌نویسی رها کند، تا بتوانند تمرکز خود را بیشتر بر روی تحلیل و نوآوری علمی معطوف کنند. بنابراین، بهره‌گیری از این نرم‌افزارها نه تنها دقت و صحت رفرنس‌نویسی را افزایش می‌دهد، بلکه به تسریع و تسهیل فرآیند پژوهش نیز کمک شایانی می‌کند.

آخرین ویرایش۲۸ مرداد ۱۴۰۳