وبینار علمی “دوره مقدماتی ردیابی موارد تماس کووید-۱۹” توسط پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی برگزار شد:

کارگاه مجازی روش پژوهش کیفی، نرم افزارهای مطالعات کیفی، MAXQDA برگزار شد
2021-02-20
عوامل مؤثر بر میزان بقای نوزادان بسیار کم‌وزن در بدو تولد
2021-03-06

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی، وبینار علمی “دوره مقدماتی ردیابی موارد تماس کووید-۱۹” به همت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در تاریخ ۱۴ اسفند برگزار شد. ردیابی موارد تماس، یک مداخله سلامت عمومی است که برای بیماری‌های مختلفی مورد استفاده قرار گرفته و تنها مختص بیماری کووید ۱۹ نیست.(در این مکانیسم) با تشخیص سریع افرادی که در تماس با فرد مبتلا بوده‌اند و از طریق قرنطینه سریع این افراد، از شیوع بیشتر بیماری در جامعه پیشگیری می‌شود.

دکتر مژگان فردید، مدرس این وبینار ابتدا به معرفی انواع ویروس کرونا و علائم و نشانه‌های ویروس سارس-کوو-۲ پرداخت و تأکید کرد: برخی نشانه‌ها مانند کبود شدن صورت و لب‌ها که به معنای نرسیدن میزان کافی اکسیژن به بدن است که در صورت بروز، فرد بلافاصله باید به مراکز درمانی مراجعه کند.

منبع: https://www.isna.ir/news/99121511174/

دیدگاه ها بسته شده است