تشکیل دویست و سی چهارمین جلسه شورای علمی پژوهشکده علوم بهداشتی

دویست و سی و چهارمین جلسه شورای علمی پژوهشکده در روز یکشنبه مورخ ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳برگزار شد.

۲۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۷ کد : ۷۶۶۰۷ اخبار پژوهشکده خبر اول
اهم مصوبات این جلسه بدین شرح است:

- تصویب شبکه برنامه گروه "سلامت جامعه" از سوی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی به اطلاع شورا رسید.

- با اعلام نتایج ارزشیابی عملکرد سال 1402 گروه‌های پژوهشی توسط اداره کل راهبری پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، نتایج ارزشیابی عملکرد گروه های پژوهشی پژوهشکده علوم بهداشتی به ترتیب؛ گروه پژوهشی سلامت جامعه رتبه هفتم، گروه ارتقای سلامت رتبه یازدهم و گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی رتبه بیست و هفتم به اطلاع اعضا رسید.

- تالیف کتاب "سواد سلامت: تعاریف و چارچوب ها، نحوه ارتقا و کاربردهای آن" توسط آقای دکتر رحمن پناهی، خانم دکتر پریسا امیری، آقای دکتر محمود طاووسی (عضو هیات علمی گروه ارتقای سلامت)، آقای دکتر علی رمضانخانی، آقای دکتر علی منتظری (عضو هیات علمی گروه سلامت جامعه)، آقای رامین عباسی و خانم زینب محمودی به اطلاع شورا رسید.

- ضرورت تالیف کتاب "طراحی واعتباریابی بسته آموزشی ارتقای سلامت خانواده های دارای کودک ناتوان ذهنی- جسمی" به مسئولیت آقای دکتر محمود طاووسی (عضو هیات علمی گروه ارتقای سلامت) و خانم دکتر شاداب شاه علی (عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس) مطرح و تصویب شد. شایان ذکراست که کتاب مذکور حاصل طرح پژوهشی است.

- پروپوزال طرح کارفرمایی "بررسی طرح نمونه گیری هزینه درآمد خانوار مرکز آمار ایران و ارائه راهکارهایی جهت توسعه آن برای استفاده در تبیین وضعیت الگوی مخارج درمانی بیمه شدگان تامین اجتماعی " به مسئولیت آقای علی اصغر حائری مهریزی (عضو هیات علمی گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی) مطرح و تصویب شد. مقرر گردید پروپوزال به موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی ارسال گردد.

- شرکت خانم دکتر فرزانه مفتون در جلسه کمیته علمی و نهایی سازی سوالات مرحله دوم انفرادی حیطه مدیریت نظام سلامت شانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی، معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.

- سخنرانی آقای دکتر علی منتظری در ششمین کرسی نظریه پردازی طب حکمت بنیان با محوریت جامعه شناسی پزشکی با رویکرد طب حکمت بنیان، بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، 29 شهریور 1403.

- شرکت آقای دکتر علی منتظری در اولین جلسه شورای راهبردی زنان و خانواده، مرکز پژوهش ها مجلس شورای اسلامی، 2 مهر 1403.

- چاپ مقالات در مجلات علمی و ارائه مقالات در همایش های مختلف به شرح زیر اعلام گردید:

الف- همایش ها:

- Moshfeghy Z, Riazi H, Hajian S, Montazeri A. Evaluating health promoting lifestyle profile among menopausal women: a meta analysis.

The paper presented at the 7th International Congress on BioMedicine (ICB22023), 9-14 November 2023, Tehran, Iran ( Poster).

ب- مقالات:

- Rezaie-Chamani S, Lamyian M, Ahmadi F, Ali Montazeri. I trust doctors and midwives: exploring breast cancer literacy among women referring to the health centers in Iran. BMC Cancer 2024; 24: 1201.

- Sajadian A, Raji Lahiji M, Hashemi E, Montazeri A, …, Alaeddini F. A prospective, multicenter, longitudinal study to evaluate the long-term quality of life and associated factors in breast cancer survivors, 5-year follow-up: A study protocol. Iranian Journal of Breast Diseases 2024; 17: 26-39.

- Bagheri M, Lamyian M, Sadighi J, Ahmadi F, Mohammadi-Nasrabadi F. Food security during pregnancy: A qualitative content analysis study in Iran. Maternal & Child Nutrition 2024; e13725 ( Online ahead of print).