پیام تبریک دکتر علی منتظری، به مناسبت بیست و ششمین سالروز تشکیل سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی

۱۶ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۴ کد : ۷۶۳۰۴ خبر اول
دکتر علی منتظری، رییس پژوهشکده علوم بهداشتی طی پیامی پانزدهم مهر سالروز تشکیل سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی را تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است.

حضور برادر ارجمند و جهادگر جناب آقای دکتر فریدزاده

رئیس محترم سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی

با سلام و احترام

بدینوسیله سالروز تشکیل سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی را به شما و مدیران ارشد و اعضای جهادگر سازمان تبریک می گویم. ایده تشکیل سازمان در 26 سال پیش در فرایندی جهادی پیگیری و خوشبختانه با حضور دانشجویان پرشور و با شعور به سرعت عملی شد.

اکنون افتخار می کنم که سهم کوچکی در تشکیل، قوام و رشد و بالندگی آن داشته ام و همچنان بر عهد خود در حمایت از سازمان و جوانان و دانشجویان عزیز و ایده ها و برنامه های شما و آنان هستم. از مشکلات نهراسید و عمل جهادی و توکل بر خداوند سبحان با قوت راه خود را ادامه دهید. مجددا تبریک مرا بپذیرید.

با آرزوی توفیق بیشتر

علی منتظری 15 مهر 1403