جدیدترین شماره دوماهنامه علمی ـ پژوهشی پایش منتشر شد

نشریه علمی – پژوهشی پایش، دوره ۲۳، شماره ۲، از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی منتشر شد.

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۸ کد : ۶۹۵۲۴ اخبار پژوهشکده خبر اول
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دوره ۲۳، شماره ۲ (فروردین- اردیبهشت۱۴۰۳)، دو ماهنامه نشریه علمی – پژوهشی پایش از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی به صورت الکترونیکی منتشر شد.

عناوین برخی از مهم‌ترین مقالات منتشر شده در شماره اخیر عبارت است از

« ارزیابی مراکز آموزشی و رضایت مربیان مراکز از برنامه آموزش هنگام ازدواج در کشور ایران»

« عدالت در توزیع جغرافیایی تخت‌های بیمارستانی استان تهران»

«تاثیر روش های غیر دارویی بر ایلئوس پس از زایمان سزارین: مرور انتقادی کارآزمایی های بالینی»