انتخاب نشریه «پایش» پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی به عنوان نمایه در پایگاه اطلاعاتی EBSCO

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۴ کد : ۶۹۴۴۸ اخبار پژوهشکده خبر اول
مجله «پایش» وابسته به پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی در پایگاه اطلاعاتی ابسکو(EBSCO) جهت نمایه انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، مجله «پایش» وابسته به این پژوهشکده در پایگاه اطلاعاتی ابسکو(EBSCO)  جهت نمایه انتخاب شد.

بر اساس این گزارش، پایگاه ابسکو(EBSCO) یکی از اولین و بزرگترین ارائه‌دهندگان پایگاه‌های جستجوی آنلاین کتاب و مقالات الکترونیک برای کالج‌ها، دانشگاه‌ها و کتابخانه‌های عمومی است که دسترسی به اطلاعات بیش از 100000 هزار نشریه در حوزه‌های مختلف فراهم کرده است. این پایگاه اقدام به طراحی محیط جستجوی فارسی نیز نموده است.

گفتنی است، اولین شماره مجله «پایش» در سال ۱۳۸۰ به صورت فصل‌نامه و در سال ۱۳۹۱ به دو ماهنامه تبدیل شد. از ابتدای انتشار تا پایان تابستان سال ۱۳۹۰، ۳۹ شماره از این نشریه به صورت نسخه چاپی منتشر و توزیع شد و از زمستان سال ۱۳۹۰ این نشریه صرفاً به صورت الکترونیک منتشر می‌شود.

هم‌اکنون صد و چهاردهمین شماره نشریه «پایش» منتشر شده است. این نشریه دارای رتبه علمی پژوهشی از معاونت پژوهش و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و در برگیرنده مقالات مرتبط با شاخه‌های مختلف علوم بهداشتی است که به زبان فارسی و خلاصه مقالات به زبان انگلیسی منتشر می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، مجله «پایش" در پایگاه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی زیر نمایه می‌شود:

- بانک اطلاعاتی Scopus

- پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)

- سامانه دانش‌ گستر برکت، بانک اطلاعات مقالات علوم پزشکی ایران (Barakatkns)

- پایگاه بین‌المللی The Cumulative Index to Nursing & Allied Health Literature

- پایگاه بین‌المللی Index Copernicus

- پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (Islamic World Science Citation Database)

- The Index Medicus for the WHO Eastern Mediterranean Region