جدیدترین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی پایش منتشر شد

نشریه علمی – پژوهشی پایش، شماره ۱، دوره ۲۳، از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی منتشر شد.

۱۸ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۲ کد : ۶۷۴۲۶ خبر اول
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دوره ۲۳، شماره ۱ (بهمن- اسفند۱۴۰۲)، دو ماهنامه نشریه علمی – پژوهشی پایش از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی به صورت الکترونیکی منتشر شد.
نشریه علمی – پژوهشی پایش، شماره ۱، دوره ۲۳،  از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی منتشر شد.

عناوین برخی از مهم‌ترین مقالات منتشر شده در شماره اخیر عبارت است از

« خوشه‌بندی و رتبه‌بندی استان‎های ایران بر مبنای برخی از شاخص‌های سلامت»

«روش های قیمت گذاری و تعرفه گذاری خدمات سلامت: یک مرور حیطه ای»

«ارزیابی ایمنی سازه‌ای و غیر سازه‌ای مراکز بهداشتی و درمانی اولیه در شهر تبریز»

«بررسی ارتباط رعایت نکات ایمنی با شدت آسیب های ناشی از سوانح ترافیکی در شهرستان ارومیه»

«نقش بنیان‌های اخلاقی در پیش‌بینی صداقت علمی با میانجیگری جهت‌گیری دینی»

«بررسی شیوع و عوامل موثر بر علائم افسردگی پس از زایمان 6 ماه قبل و 6 ماه بعد ازآغاز همه گیری کووید ـ 19: یک مطالعه تحلیلی - مقایسه‌ای»

« بررسی تاثیر آموزش بر انطباق با نقش مادری و اضطراب در مادران نوزادان نارس بستری در بخش مراقبت های ویژه نوزادان»

« رابطه بین پرخاشگری و کیفیت زندگی در زوجین متقاضی طلاق»

«مواجهه افراد داغ‌دیده در شرایط همه گیری کووید-19 با پدیده سوگ: یک مطالعه کیفی»

«دسترسی به اطلاعات بیماری کووید-19 در جوامع روستایی منطقه سیستان»

« چرا در مطالعه «مداخله‌ای قبل و بعد» با متغیر وابسته کیفی، نباید از فرمول تعیین اندازه نمونه برای گروه‌های مستقل، استفاده کرد؟»

« تدوین خلاصه سیاستی در بخش سلامت»

است.