جدیدترین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی پایش منتشر شد

نشریه علمی – پژوهشی پایش، شماره ۶، دوره ۲۲، از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی منتشر شد.

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۷ کد : ۶۵۰۲۵ اخبار پژوهشکده
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دوره ۲۲، شماره ۶ (آذر- دی۱۴۰۲)، دو ماهنامه نشریه علمی – پژوهشی پایش از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی به صورت الکترونیکی منتشر شد.
نشریه علمی – پژوهشی پایش، شماره ۶، دوره ۲۲،  از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی منتشر شد.

عناوین برخی از مهم‌ترین مقالات منتشر شده در شماره اخیر عبارت است از

« ارزشیابی آگاهی و رضایت شرکت کنندگان در برنامه آموزش هنگام ازدواج: یک مطالعه ملی»

«ارزشیابی برنامه خود مراقبتی سلامت قلب و عروق میانسالان: شش ماه پس از مداخله»

«ارزیابی و پیش بینی خطر بیماری قلبی، عروقی زنان و مردان در نظام مراقبت های بهداشتی اولیه؛ مطالعه موردی در اردبیل»

«بررسی عوامل مرتبط با تشخیص زودرس سرطان کولورکتال مبتنی بر مدل پیشگیرانه سلامت»

«بررسی برخی از عوامل موثر بر واکسیناسیون کووید-19 در بزرگسالان ایرانی»

« بررسی ارتباط حضورگرایی و تاب آوری پرستاران بخشهای ویژه بیمارستان های علوم پزشکی تهران»

« بررسی تاثیر ترس از کرونا بر سبک زندگی ارتقا دهنده سلامت: نقش میانجیگری اضطراب ناشی ازکرونا»

« میزان اضطراب پرستاران ایرانی در دوران اپیدمی کووید-19: یک فراتحلیل»

«بررسی ارتباط کیفیت مراقبت بیمارستانی با رضایت بیماران بستری مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام در سال 1399»

«تاثیر مشاوره حمایتی بر استرس زنان آماده کولپوسکوپی: یک مطالعه شبه تجربی»

« ضرورت آموزش معنویت در دانشگاه‌های علوم پزشکی»

« آیا احتمال اختلال در باروری مردان در عفونت ویروس آبله میمون وجود دارد؟»

است.