جدیدترین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی پایش منتشر شد

نشریه علمی – پژوهشی پایش، شماره ۵، دوره ۲۲، از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی منتشر شد.

۰۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۵ کد : ۶۱۹۴۲ اخبار پژوهشکده خبر اول
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دوره ۲۲، شماره ۵ (مرداد- شهریور ۱۴۰۲)، دو ماهنامه نشریه علمی – پژوهشی پایش از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی به صورت الکترونیکی منتشر شد.
نشریه علمی – پژوهشی پایش، شماره ۵، دوره ۲۲،  از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی منتشر شد.

عناوین برخی از مهم‌ترین مقالات منتشر شده در شماره اخیر عبارت است از

« نحوه ارائه خدمات ارتقای سلامت جنسی و مراقبت های بالینی به زنان با ناتوانی جسمی حرکتی: یک مرور دامنه ای»

«بررسی میزان تکامل عصبی کودکان سه تا پنج ساله بسیار کم وزن بدو تولد در متولدین سال 1397 در شهر تهران»

«عوامل مرتبط با باور و عملکرد مادران در پیشگیری از آسیب‌های ناشی از حوادث کودکان زیر 5 سال: کاربرد مدل اعتقاد بهداشتی»

« ارزیابی ویژگی ها و پیامد بیماران بستری ناشی از سوانح ترافیکی براساس داده های سیستم ثبت ترومای ارومیه از سال 1396 تا 1401»

«بررسی ابعاد تعارضات زوجین در مراقبت از والد سالمند»

«تبیین تجارب ارائه دهندگان خدمات سلامت شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت در طول همه گیری کووید 19: یک مطالعه پدیدار شناسی»،

« ترجمه و اعتباریابی اولیه مقیاس‌ کوتاه شده استرس کرونا (CSS-18)»

«طراحی الگوی شناختی مؤلفه‌های نوآوری در محصولات غذایی سلامت محور: مطالعه موردی شیرینی و شکلات»

«سواد سلامت در مبتلایان به پرفشاری خون و عوامل مرتبط با آن: یک مطالعه مقطعی»

«تقویت برنامه خطرسنجی بیماری های قلبی در نظام مراقبت های بهداشتی اولیه»

«چرا در مطالعاتی که طراحی مداخله‌ای «قبل و بعد» دارند و متغیر وابسته کمی است، باید ضریب همبستگی داده‌های قبل و بعد یا واریانس اختلاف نمرات را گزارش کنیم؟»

است.

کلید واژه ها: جدیدترین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی پایش منتشر شد