جدیدترین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی پایش منتشر شد

نشریه علمی – پژوهشی پایش، شماره ۴، دوره ۲۲، از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی منتشر شد.

۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۱ کد : ۶۱۶۱۴ اخبار پژوهشکده
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دوره ۲۲، شماره ۴ (مرداد- شهریور ۱۴۰۲)، دو ماهنامه نشریه علمی – پژوهشی پایش از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی به صورت الکترونیکی منتشر شد.

عناوین برخی از مهم‌ترین مقالات منتشر شده در شماره اخیر عبارت است از «فرهنگ سازمانی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران»، « وضعیت شاخص های شهر دوستدار سالمند در کرمانشاه براساس مدل سازمان جهانی بهداشت»، «بررسی میزان اضطراب، افسردگی و استرس در اعضای خانواده بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های شهر تهران»، « عوامل مؤثر بر خودمراقبتی جوانان شهر تهران»، «معنویت درمانی و سرطان پستان: یک مرور حیطه ای در مقالات فارسی زبان»، «کاربرد مدل PEN-3 در ارتقای رفتارهای تشخیص زودرس سرطان پستان در زنان ساکن در حاشیه شهر»، «بررسی تأثیر روایت درمانی بر خودکارآمدی جنسی و کیفیت زندگی جنسی در زنان»، «تاثیر آموزش مبتنی بر الگوی تفحص گروهی بر ترس از زایمان»، « اعتبار سنجی نسخه فارسی ابزار شاخص ظن به سالمندآزاری» ، « تقویت تاب‌آوری نظام سلامت ایران در برابر تغییرات اقلیمی» و «ویروس زئونوز نوظهور لانگیا (Langya)» است.

آخرین ویرایش۳۱ مرداد ۱۴۰۲