نقش جهاددانشگاهی در تربیت صحیح فکری و عملی دانشجویان

دکتر علی منتظری در گردهمایی روسای واحدهای سازمانی به نقش جهاددانشگاهی در تربیت صحیح فکری و عملی دانشجویان اشاره کرد
۱۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۰ کد : ۶۱۰۱۵ اخبار پژوهشکده

دکتر علی منتظری رئیس اسبق جهاد دانشگاهی با اشاره به روند شکل‌گیری   جهاددانشگاهی در بستر انقلاب فرهنگی به سخنان رهبر انقلاب در رابطه با جهاددانشگاهی و گفت: تبعیت از رهبری و حمایت از دولت‌های جمهوری اسلامی را شعار فعالیت‌های جهاد دانشگاهی قراردادیم.

وی نقش جهاد دانشگاهی را تربیت صحیح فکری و عملی دانشجویان ذکر کرد و بابیان اینکه جهاد یک آرمان  و یک فرهنگ است، گسترش این فرهنگ را وظیفه همه جهادگران دانست.

وی با انتقاد از نظام‌های بروکراتیک گفت : این نظام‌ها پاسخگوی فعالیت‌های جهاد دانشگاهی نیست، زیرا جهاد دانشگاهی درست شد تا میانبری باشد برای اقدام‌هایی که به بن‌بست برخورد می‌کنند .

آخرین ویرایش۱۸ مرداد ۱۴۰۲