با حکم رییس جهاددانشگاهی: رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی در سمت خود ابقا شد

دکتر علی منتظری رییس پژوهشکده علوم بهداشتی از سوی رییس جهاددانشگاهی در سمت خود ابقا شد.

۳۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۱ کد : ۵۸۴۴۰ خبر اول

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی، در حکمی دکتر علی منتظری رییس پژوهشکده علوم بهداشتی را برای مدت 2 سال دیگر در این سمت ابقا کرد.

در حکم آمده است:

احتراماً، بدینوسیله ضمن تشکر از خدمات شایسته جنابعالی، به موجب این ابلاغ مجدداً، برای مدت دو سال به عنوان «رییس پژوهشکده علوم بهداشتی» منصوب می‌‌گردید.

انتظار می‌رود نسبت به استفاده از کلیه ظرفیت‌های معنوی، مادی و سرمایه‌های انسانی جهاددانشگاهی به ویژه تقویت نقش‌آفرینی اعضای آن پژوهشکده در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) مبنی بر ارتقاء جهاددانشگاهی، گسترش فضای انقلابی و ارتقاء علمی و عملی جهاددانشگاهی اهتمام ورزید.