جدیدترین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی پایش منتشر شد

نشریه علمی – پژوهشی پایش، شماره ۲، دوره ۲۲، از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی به صورت الکترونیکی منتشر شد.

۲۷ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۷ کد : ۵۵۹۵۶ اخبار پژوهشکده
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دوره ۲۲، شماره ۲ (فروردین - اردیبهشت ۱۴۰۲)، دو ماهنامه نشریه علمی – پژوهشی پایش از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی به صورت الکترونیکی منتشر شد.

عناوین برخی از مهم‌ترین مقالات منتشر شده در شماره اخیر عبارت است از « وضعیت فرهنگ ایمنی بیمار در بیمارستان های ایران: مرور نظامند»، « ارائه راهکارهای تقویت طرح تحول نظام سلامت در حیطه بهداشت در استان کردستان: مطالعه کیفی»، «بررسی رابطه فرهنگ ایمنی بیمار با استقرار استانداردهای مدیریتی اعتباربخشی ملی در یک بیمارستان آموزشی در اردبیل»، «آسیب‌شناسی و تحلیل اجرای سند جامع استانی سلامت: یک مطالعه به روش کیفی»، «طراحی الگوی شایستگی‌های مدیران تاثیرگذار بر عملکرد بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان تهران»، «طراحی شیوه نامه اجرایی نظام پرداخت خدمات تخصصی سرپایی در نظام ارجاع الکترونیک ایران»، «تهیه بسته های اطلاع رسانی برای بیماران تنفسی به روش اینفوگرافیک»، «تاثیر هنردرمانی بر خستگی کودکان سرطانی تحت شیمی درمانی: روش نقاشی»، «پیش بینی خود مراقبتی بر اساس رابطه والد- فرزند و جو عاطفی خانواده در زنان در دوران کودکی» و «چالشهای قانونی خدمات توانبخشی در ایران مطابق چارچوب مدل کارکردهای نظام سلامت سازمان بهداشت جهانی» است.

آخرین ویرایش۳۱ مرداد ۱۴۰۲