گروه پژوهشی ارتقای سلامت پژوهشکده علوم بهداشتی به عنوان یکی از گروه های پژوهشی برتر جهاد دانشگاهی در سال 1398 انتخاب شد

تدوین بسته‌ی آموزشی خودمراقبتی برای کودکان ۵ تا ۱۲ سال
1398-10-01

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، گروه پژوهشی ارتقاء سلامت این پژوهشکده به عنوان یکی از برگزیده های برتر از میان گروه های پژوهشی جهاد دانشگاهی در سال 1398 معرفی گردید.

مدیر گروه ارتقای سلامت گفت: این گروه در سال 1380 موفق به اخذ موافقت قطعی شده و زمینه فعالیت آن شامل ارتقای مولفه های سلامتی در گروه های آسیب پذیر جامعه است.

دکتر صدیقی تعداد طرح های انجام شده توسط اعضای گروه شامل  98 طرح پژوهشی، تعداد مقالات کامل چاپ شده شامل 173 مقاله و تعداد مقالات ارائه شده در کنگره ها شامل 74 مقاله اظهار کرد.

گفتنی است که دبیرخانه کمیته اخلاق در پژوهش جهاد دانشگاهی نیز در گروه ارتقای سلامت مستقر است.