کسب رتبه دوم گروه پژوهشی ارتقاء سلامت، پژوهشکده علوم بهداشتی در ارزشیابی عملکرد

کسب مجدد رتبه اول گروه پژوهشی سلامت جامعه در ارزشیابی عملکرد ۱۳۹۷
1398-11-08

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی؛  با اعلام نتایج ارزشیابی عملکرد سال 1397 گروه های پژوهشی توسط مدیر کل راهبردی پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، گروه پژوهشی ارتقاء سلامت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی کسب رتبه دوم نایل شد.

دکتر ژیلا صدیقی مدیر گروه ارتقای سلامت در گفتگو با روابط عمومی گفت: گروه پژوهشی سلامت جامعه در ارزشیابی عملکرد سال 1397 توانسته در بین گروه های پژوهشی دارای موافقت قطعی و زمینه فعالیت پزشکی، رتبه دوم را کسب کند.

مدیرگروه ارتقای سلامت در این باره توضیح داد؛ این نتایج در بین 19 گروه پژوهشی در حوزه تخصصی پزشکی بود که گروه ارتقای سلامت پژوهشکده علوم بهداشتی در رتبه 2  قرار گرفته است. این گروه در سال 1380 موفق به اخذ موافقت قطعی شده و زمینه فعالیت آن شامل ارتقای مولفه های سلامتی در گروه های آسیب پذیر جامعه است. همچنین دبیرخانه کمیته اخلاق در پژوهش جهاد دانشگاهی نیز در این گروه مستقر است.