کارگاه “کاربرد مدل‌های سری زمانی منقطع در تحلیل اثر سیاست‌های بخش سلامت”

نود و هشتمین شماره جدید فصلنامه «پایش» منتشر شد
2021-09-19
وبینار دو روزه «تکنیک‌های تولید محتوای دیجیتال در حوزه سلامت در پلتفرم کنوا» برگزار شد
2021-10-03

کارگاه آموزشی مجازی “کاربرد مدل‌های سری زمانی منقطع در تحلیل اثر سیاست‌های بخش سلامت” از سوی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی و با حضور جمعی از اندیشمندان، متخصصین و دانشجویان حوزه سلامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دکتر محسن بیاتی، استادیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: سیاست‌گذاران بخش سلامت همواره با سوالاتی در مورد برنامه‌ها و مداخلات کلانی که در سطح ملی یا منطقه‌ای اجرا کرده‌اند، مواجه هستند. سوالاتی مانند اینکه این برنامه‌ها چقدر موثر بوده اند؟ اینکه آیا اصلاحات مختلف انجام‌شده در بخش سلامت موفق بوده‌اند یا خیر؟ در حقیقت در بسیاری از مداخلات سلامت که امکان .
اجرای برنامه در دو گروه شاهد و مورد وجود ندارد، استفاده از این مدل‌ها برای برآورد تاثیر مداخلات در مقاطع زمانی مختلف بسیار مفید و موثر خواهد بود.
بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، در کارگاه آموزشی مجازی “کاربرد مدل‌های سری زمانی منقطع در تحلیل اثر سیاست‌های بخش سلامت”، علاوه بر بیان اصول و مبانی تحلیل مدل‌های سری زمانی، روش تحلیل این مدل‌ها و کار با نرم‌افزار STATA برای تحلیل‌های سری زمانی به طور مقدماتی آموزش داده شد. در پایان نیز نمونه‌های از مطالعات مختلفی که با استفاده از مدل‌های سری زمانی در کشور انجام شده است، ارائه شد.

منبع: https://www.isna.ir/news/1400062619091/