کارگاه مجازی روش پژوهش کیفی، نرم افزارهای مطالعات کیفی، MAXQDA برگزار شد

سهولت اجرای برنامه خود مراقبتی سلامت میانسالان وزارت بهداشت بررسی شد
2021-01-31
وبینار علمی “دوره مقدماتی ردیابی موارد تماس کووید-۱۹” توسط پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی برگزار شد:
2021-03-06

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، وبینار علمی با موضوع «روش تحقیق کیفی و آموزش استفاده از نرم افزارMAXQDA» از طریق فضای مجازی پنجشنبه، ۳۰ بهمن برگزار شد.

روشهای پژوهش کیفی جایگاه مهمی در مطالعات حوزه سلامت دارند. این مطالعات به درک عمیق تر از مسایل موجود در حوزه سلامت کمک کرده و زمینه را برای توسعه مطالعات کمی فراهم می نمایند. آشنایی کافی با رویکرد پژوهشهای کیفی و جایگاه آن، نقش مهمی در استفاده موثر از این روشها دارد. معرفی کامل جنبه‏های مختلف این رویکرد،  ابزارها و نرم افزارهای ذی ربط در این زمینه به برطرف شدن ابهامات موجود کمک کرده و نقش مؤثری در بکارگیری این روش پژوهش دارد.

این پژوهشکده در راستای دانش افزایی و توانمند سازی پژوهشگران و دانشجویان در این حوزه اقدام به برگزاری وبینار ” روش تحقیق کیفی و آموزش استفاده از نرم افزارMAXQDA” نمود. گفتنی است در این وبینار ضمن ارائه اطلاعاتی در مورد روش تحقیق کیفی، مقدمات آشنایی با نرم افزار MAXQDA و روش استفاده از این نرم افزار برای تحلیل مطالعات کیفی ارائه گردید.

این وبینار با حضور جمعی از دانشجویان و محققان حوزه سلامت، در روز پنج شنبه 30 بهمن سال 1399 در سامانه مجازی جهاد دانشگاهی (امجد) برگزار شد. دکتر مژگان فردید عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به عنوان مدرس وبینار ضمن ارائه مطالبی در خصوص تحقیقات کیفی و و مقدمات کاربرد نرم افزار ویژه آن (MAXQDA)،  به ابهامات و سوالات علمی شرکت کنندگان پاسخ داد.

با توجه به استقبال و نیاز پژوهشگران تلاش می شود دوره پیشرفته این وبینار در اسفند سال 1399برگزار گردد.