پیام تسلیت رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی در پی درگذشت دکتر سید مصطفی فاطمی

وبینار تاثیر پاندمی کووید-19 بر منابع مالی و انسانی بخش سلامت
2020-12-23
بر اساس ارزشیابی عملکرد ۱۳۹۸ اعلام شد؛ کسب مجدد رتبه اول توسط گروه پژوهشی سلامت جامعه پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی
2020-12-31

دکتر علی منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در پیامی، درگذشت جهادگر با سابقه، دکتر سید مصطفی فاطمی را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی، متن پیام بدین شرح است:
انا للّه و انا الیه راجعون
عروج نابهنگام برادر جهادگر، دکتر سید مصطفی فاطمی جانها را گداخت و صدها افسوس بر دلها نهاد.
صراحت و شجاعت او در مقابل کژی‌ها و کج‌تابی‌ها، شخصیت ممتازی از او ساخته بود. یاد او هرگز فراموش نخواهد شد و یادگارهای او در جهاد دانشگاهی، میراث گران‌بهایی خواهد بود که او را جاودان خواهد ساخت.
این مصیبت را به همسر گرامی و جهادگر او، سرکار خانم دکتر بتول کریمی، فرزندان، اعضای جهاد دانشگاهی و خانواده محترم فاطمی تسلیت می‌گویم و برای او که بر بال ملائک پرواز کرد، حشر و نشر با اجداد معصومینش مسئلت می‌نمایم.
جهاد دانشگاهی در غم او عزادار است.