پژوهشکده علوم بهداشتی در پی ارتقای سطح سلامت جامعه است

تقویت ارتباط با دانشجویان، پشتوانه موفقیت‌های امروز جهاد دانشگاهی
2021-08-10
ارزشیابی اجرای” برنامه خودارزیابی و خودمراقبتی میانسالان کشور”
2021-08-10

رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی مطرح کرد: ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق کمک به رفع نیازهای پژوهشی – آموزشی کشور در زمینه علوم بهداشتی و گرایش های وابسته از اهداف اصلی این پژوهشکده است.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دکتر علی منتظری رییس این پژوهشکده به مناسبت فرارسیدن چهل و یکمین سالگرد جهاددانشگاهی و بیستمین سالگرد تاسیس پژوهشکده علوم بهداشتی در رابطه با دستاوردهای شاخص یک سال گذشته این پژوهشکده گفت: محققان این پژوهشکده مطالعات زیادی را در حوزه بهداشت و سلامت انجام داده اند که از جمله آن ها می توان به طرح شاخص های بارداری در جمعیت زنان کشور ایران و عوامل تعیین کننده، بررسی میزان بقای کودکان بسیار کم وزن بدو تولد و عوامل موثر برآن، بررسی وضعیت تجویز دارو در بیماران سرپایی مراکز سازمان تامین اجتماعی و عوامل موثر برآن، ارزشیابی برنامه خودمراقبتی گروه میانسالان (30 تا 59 سال) و رابطه بین شادکامی و سلامت اشاره کرد.

منبع: http://acecr.ac.ir/fa/news/34480