پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در آستانه 20 سالگی

مدیریت در جهاددانشگاهی بر مبنای روابط ایمانی و عاطفی
1399-05-02
دکتر منتظری: فرهنگ جهادی یعنی اینکه بیش از همه کار کنیم و کمتر از همه توقع داشته باشیم
1399-05-15

پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در راستای گسترش دانش بومی پیرامون سلامت همگانی در 15 مرداد، سال 1379 تشکیل شد.
سلامت همگانی اینگونه تعریف شده است” علم و هنر پیشگیری از بیماری، افزایش طول عمر و ارتقاء کیفیت زندگی از طریق اقدامات سازمان یافته و انتخاب آگاهانه جامعه، سازمان های عمومی و خصوصی، گروه های اجتماعی و افراد جامعه.
سلامت همگانی در طی زمان تحولات بسیاری را شاهد بوده است. سلامت همگانی از “گندزدایی” آغاز و امروز به علمی بین رشته ای تبدیل شده است که موضوعات گوناگونی را در دستور کار خود قرار داده است. سلامت همگانی مدرن علمی است که علاوه بر جایگاه تاریخی خود به موضوع عوامل اجتماعی سلامت و نابرابریها و مسئولیت آحاد جامعه در حفظ و ارتقای سلامت خود می پردازد.
بر همین اساس پژوهشکده علوم بهداشتی فعالیت های خود را در قالب گروه های پژوهشی آغاز و تاکنون موفق شده است با انجام و اتمام 154 طرح پژوهشی و انتشار 818 مقاله ” در نشریات معتبر ملی و بین المللی ” گام کوچکی در تولید دانش و شواهد علمی بردارد.
در حال حاضر گروه های پژوهشی فعال در پژوهشکده عبارتند از: گروه ارتقای سلامت، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و سلامت جامعه.
در مجموع 12 عضو هیات علمی و 9 کارشناس فعالیت های فوق را رقم زده اند. امید است در آستانه 20 سالگی، این پژوهشکده در کنار سایر ارکان پژوهشی جهاد دانشگاهی بتواند بیش از پیش با اتکاء به دستاوردهای علمی نرم در فراهم آوردن زمینه ارتقای سلامت جامعه تلاش نماید.

*  عکس فوق مربوط به جشن یک سالگی پژوهشکده است.