وبینار نگاهی نو به چالش های طراحی مداخلات تغییر رفتار

تقدیر دکتر علی منتظری از جهادگر نمونه پژوهشکده علوم بهداشتی
2021-08-09

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی، وبینار آموزشی مجازی« نگاهی نو به چالش های طراحی مداخلات تغییر رفتار؛ فراموش کردن افسانه آگاهی، نگرش و رفتار » به همت پژوهشکده علوم بهداشتی و با حضور جمعی از متخصصین و دانشجویان حوزه سلامت 6 مردادماه 1400 برگزار شد.

دکتر نسترن کشاورز محمدی ، دانشیار ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس کمیته علمی کرسی جهانی سواد و سلامت یونسکو در خصوص رویکردهای تغییر رفتار دراین وبینار عنوان کرد: رفتار انسانی به خصوص رفتارهای انسانی مرتبط با سلامت ماهیت پیچیده ، پویا و غیر قابل پیش بینی دارد . بنابراین موفقیت در تغییر رفتارهای ناسالم و ایجاد رفتارهای سالم کار پر چالش و سختی است که نیازمند درک درست، به روز و جامعی از پیچیدگی و پویایی این رفتارها و عواملی که باعث شکلگیری و یا اثر گذاری بر فرایند رفتار می شوند، است.

منبع: https://sinapress.ir/news/120160