وبینار دو روزه «تکنیک‌های تولید محتوای دیجیتال در حوزه سلامت در پلتفرم کنوا» برگزار شد

کارگاه “کاربرد مدل‌های سری زمانی منقطع در تحلیل اثر سیاست‌های بخش سلامت”
2021-09-19

وبینار دو روزه «تکنیک‌های تولید محتوای دیجیتال در حوزه سلامت در پلتفرم کنوا» به همت پژوهشکده علوم بهداشتی و با حضور جمعی از متخصصان و دانشجویان حوزه سلامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، وبینار دو روزه «تکنیک‌های تولید محتوای دیجیتال در حوزه سلامت در پلتفرم کنوا» به همت پژوهشکده علوم بهداشتی و با حضور جمعی از متخصصان و دانشجویان حوزه سلامت در روزهای 7 و 8 شهریورماه 1400 برگزار شد.
دکتر فاطمه زارعی استادیار آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه تربیت مدرس در خصوص تولید محتوای آنلاین در حوزه سلامت در این وبینار عنوان کرد: دانستن دانش برای بیان آن کافی نیست، متخصصان حوزه سلامت دانش خوبی دارند، اما مهارت ارائه آن در فضای مجازی را نیز باید بدانند. اینفودمیک ها یکی از چالش‌های مهم در فضای مجازی است که اگر مدیریت نشود دانش و اطلاعات اشتباه گسترش می‌یابد. یک راه مدیریت آن ارسال مطالب از منبع معتبر است. متخصصان حوزه سلامت و آموزش سلامت منبع معتبر هستند، اما راه‌ها و مهارت‌های تولید دانش به محتوای قابل انتشار در فضای مجازی را نیز بهتر است بیاموزند.
وی در ادامه افزود: تکنیک‌ها، ابزارها، پلتفرم‌های ساده و رایگانی وجود دارد که اگر حتی یکی از آن‌ها را بدانیم می‌توانیم به‌صورت خلاقانه و حرفه‌ای پیام سلامت را به مردم برسانیم. معتقدم، دانستن اصول و ارائه محتوای آموزشی بر بستر دیجیتال یکی از الزامات در این دوران است که کمتر به آن به شیوه علمی در حوزه سلامت توجه شده است.
منبع: http://acecr.ac.ir/fa/news/36331