وبینار تاثیر پاندمی کووید-19 بر منابع مالی و انسانی بخش سلامت

2020-12-14
پیام تسلیت رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی در پی درگذشت دکتر سید مصطفی فاطمی
2020-12-28

وبینار “تاثیر پاندمی کووید-19 بر منابع مالی و انسانی بخش سلامت” توسط پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی (مرکز تحقیقات سنجش سلامت) در روز 10 دی ماه سال 1399 ساعت 1 تا 5 بعد از ظهر برگزار خواهد شد.

بیماری کووید-19 تاثیرات گسترده‌ای را در اقتصاد جهانی و همچنین تبادلات تجاری منطقه‌ای و بین‌المللی ایجاد کرده است. بیماری همه‌گیر کرونا نه تنها محدودیت‌های بی‌سابقه‌ای را در مجموعه‌ی فعالیت‌های مردمی بوجود آورده بلکه موجب کاهش فعالیت‌های گسترده‌ی اقتصادی در بخش‌های مهم شده است. همه گیری این بیماری موجب گردید، بخش سلامت در تمام نقاط جهان با افزایش شدید تقاضا برای مراقبت‌های بهداشتی و درمانی مواجه شود. این افزایش تقاضا برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی و همچنین میزان بالای تلفات ناشی از کووید-19 سیستم‌های بهداشت و درمان را تحت فشار قرار داده است.

در این وبینار تاثیرات این همه گیری بر ابعاد بخش سلامت مورد بررسی قرار می گیرد.

شرایط برگزاری وبینار:

• وبینار از طریق سامانه امجد جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.
  • پس از ثبت نام آدرس لینک کارگاه همراه با نام کاربری و رمز عبور برای شرکت کنندگان ارسال خواهد شد.
  • برای استفاده از وبینار نیازی به نصب نرم افزار وجود ندارد.
  • محتوای جلسه به طور کامل ضبط خواهد شد و در صورت نیاز برای شرکت کنندگان ارسال خواهد شد.
  • گواهی رسمی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.

نحوه ثبت نام:

میلغ ثبت نام برای این وبینار  1،000،000 ریال در نظر گرفته شده است. دانشجویان، اعضای جهاد دانشگاهی و اعضای هیات علمی دانشگاهها می توانند با 50 درصد تخفیف در وبینار ثبت نام نمایند.

جهت ثبت نام وجه ثبت نام را به شماره حساب 1292819879 بانک ملت (شعبه دانشگاه تهران) به نام پژوهشکده علوم بهداشتی (شبا 79 8198 1292 0000 0000 0120 97IR) واریز نموده و فیش واریزی را به همراه فرم ثبت نام از طریق واتس آپ به شماره های  09127976269 و 09128191800 یا ایمیل  hashemi@acecr.ac.ir به اداره آموزش پژوهشکده علوم بهداشتی ارسال نمایید.

فرم ثبت نام وبینار تاثیر پاندمی کووید-19 بر منابع انسانی بخش سلامت