وبینار “تاثیر پاندمی کووید-19 بر منابع مالی و انسانی بخش سلامت” توسط پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی برگزار شد:

در وبینار تأثیر پاندمی کووید ۱۹ بر منابع بخش سلامت، که به همت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی برگزار گردید، مطرح شد:
2020-12-31
سهولت اجرای برنامه خود مراقبتی سلامت میانسالان وزارت بهداشت بررسی شد
2021-01-31

در وبینار تأثیر پاندمی کووید ۱۹ بر منابع مالی و انسانی بخش سلامت عنوان شد:
کرونا اقتصاد دنیا را ۴ درصد نحیف‌تر کرد/لزوم حمایت بیشتر از اقشار کم‌درآمد و بیمارستان‌ها
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی، وبینار “تاثیر پاندمی کووید-19 بر منابع مالی و انسانی بخش سلامت” در روز چهارشنبه 10 دی ماه سال جاری با حضور جمعی از دانشجویان و متخصصان حوزه سلامت و مدیران و کارشناسان جهاد دانشگاهی برگزار شد.
بیماری کووید-19 تاثیرات گسترده‌ای را در اقتصاد جهانی و همچنین تبادلات تجاری منطقه‌ای و بین‌المللی ایجاد کرده است. بیماری همه‌گیر کرونا نه تنها محدودیت‌های بی‌سابقه‌ای را در مجموعه‌ی فعالیت‌های مردمی بوجود آورده بلکه موجب کاهش فعالیت‌های گسترده‌ی اقتصادی در بخش‌های مهم شده است. همه گیری این بیماری موجب گردید، بخش سلامت در تمام نقاط جهان با افزایش شدید تقاضا برای مراقبت‌های بهداشتی و درمانی مواجه شود.

منبع: https://www.isna.ir/news/99101108102/