وبینار آموزشی «کار با نرم‌افزارها و پلتفرم‌های تولید کتاب دیجیتال» برگزار شد

1400-09-23
مراسم اولین سالگرد درگذشت دکتر مصطفی فاطمی صبح جمعه ۱۹دی در بهشت زهرا برگزار شد
1400-09-23

وبینار آموزشی «کار با نرم‌افزارها و پلتفرم‌های تولید کتاب دیجیتال» به‌صورت مجازی به همت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی با حضور جمعی از اندیشمندان، متخصصان و دانشجویان حوزه سلامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، وبینار آموزشی مجازی «کار با نرم‌افزارها و پلتفرم‌های تولید کتاب دیجیتال» به همت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی با حضور جمعی از اندیشمندان، متخصصین و دانشجویان حوزه سلامت دوشنبه 22 آذرماه 1400 برگزار شد.
دکتر فاطمه زارعی استادیار دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس در این کارگاه مجازی گفت: برای تولید یک برگ کاغذ درخت‌های زیادی قطع می‌شوند و احترام به محیط‌زیست یک اصل اکوسیستم پایدار است پس هر گونه تلاش برای این امر نقش موثری در حفظ محیط‌زیست و طبیعت دارد
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس افزود: دنیای دیجیتال یادگیری را نیز دیجیتال ساخته است. کتاب‌ها و کتابچه‌ها هم دیجیتالی شده و قفسه‌های دیجیتالی در گوشی‌های موبایل را به خود اختصاص داده است. آموزش سلامت هم در این دوران اطلاعات را به‌صورت دیجیتالی به مخاطبان می‌رساند. از این جهت، شناخت تکنیک‌ها و تولید و طراحی کتابچه‌های دیجیتال که محتوای آموزش سلامت را با احترام به حفظ محیط‌زیست تولید می‌کند، به نظر جذاب و ضروری می‌رسد.
دکتر زارعی در ادامه بیان کرد: پلتفرم‌ها و نرم‌افزارهای متعددی برای این منظور وجود دارد که در این کارگاه تلاش می‌شود گزیده‌ای از این موارد بر حسب نوعی کاربرد و دسترسی آموزش داده شود. یکی از نرم‌افزارهای قابل‌توجه در این زمینه نرم‌افزار مالتی مدیا بیلدر (MMB) است که از آن می‌توان برای ترکیب چند رسانه‌ای تولید محتوای الکترونیک بهره جست. این نرم‌افزار محتوا را با استفاده از خود اجرا سازی، تبدیل به فایل‌های اجرایی می‌کند تا مخاطب، بدون نیاز به نصب نرم‌افزار بتواند به‌راحتی از آن‌ها استفاده کند.
گفتنی است، در این کارگاه تلاش شد تا از طریق آشنایی با پلتفرم‌ها و تکنیک‌های تولید بوکلت های دیجیتال، مهارت شناخت و تولید محتوای دیجیتالی به‌صورت کتابچه‌های جذاب و پر محتوا به علاقه‌مندان آموزش داده شود. استفاده از این رویکردها نه تنها در افزایش قدرت تأثیرگذاری پیام بر مخاطب مؤثر است، بلکه در صرفه‌جویی و استفاده بهینه از منابع بسیار کمک‌کننده خواهد بود.
پژوهشکده علوم بهداشتی با هدف دانش‌افزایی و ارتقا توانمندی متخصصان حوزه سلامت اقدام به برگزاری کارگاه‌ها و وبینار های مختلفی در ابعاد مختلف حوزه سلامت می‌نماید که امید است این برنامه‌های آموزشی نقش موثری در ارتقا توانمندی متخصصان و اندیشمندان دست‌اندرکار در بخش سلامت داشته باشد.

منبع: http://acecr.ac.ir