وبینار آموزشی «تولید محتوای دیجیتال در حوزه سلامت در کنوا: دوره پیشرفته» برگزار شد

وبینار ” آشنایی با مفاهیم و اصول روان‌سنجی ابزارهای سنجش سلامت”
2021-10-20

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، وبینار آموزشی «تولید محتوای دیجیتال در حوزه سلامت در کنوا: دوره پیشرفته» به همت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی با حضور جمعی از متخصصان و دانشجویان حوزه سلامت 12 آبان برگزار شد. این وبینار ادامه دوره مقدماتی بود که در تاریخ 7 و 8 مهر به مدت 6 ساعت برگزار شده بود.
دکتر فاطمه زارعی استادیار دانشگاه تربیت مدرس در خصوص این کارگاه گفت: یکی از مهارت های مهم انسان درک و فهمیدن تصویر است. ارتقای این مهارت مستلزم پیوند دادن تجربه دقیق دیدن با سایر حواس، ذخیره های ذهنی و شهود است. خواندن تصویر مهارتی است که اصطلاحا به آن سواد بصری می گویند. برای ارتقا سواد بصری باید ابتدا دانشی در مورد رنگ ها و مفاهیم گرافیکی و نمادها به دست آورد سپس با تمرین هر چه بیشتر در بهتر دیدن و نگریستن به جزئیات و تلاش در درک عمق تصاویر دانش بصری را افزایش داد.
گفتنی است، کنوا یک پلتفرم آنلاین برای بصری سازی دانش و اطلاعات یک فرد است. کار با کنوا ساده است اما ترفند هایی دارد که اگر با آنها آشنا شویم سرعت و کیفیت تولید بالا میرود. گستردگی دنیای کنوا به قدری زیاد است که درکارگاه 6 ساعته ای که در مهر ماه برگزار شده بود امکان انتقال تمام مهارت های لازم در این زمینه وجود نداشت. بر این اساس با توجه به تقاضای شرکت کنندگان و نیاز موجود در این زمینه، دوره پیشرفته ای برای این کارگاه برگزار گردید تا برخی از تکنیک ها و ترفندهای تکمیلی کنوا آموزش داده شود.
منبع: http://acecr.ac.ir