وبینار ” آشنایی با مفاهیم و اصول روان‌سنجی ابزارهای سنجش سلامت”

وبینار دو روزه «تکنیک‌های تولید محتوای دیجیتال در حوزه سلامت در پلتفرم کنوا» برگزار شد
2021-10-03

وبینار آموزشی ” آشنایی با مفاهیم و اصول روان‌سنجی ابزارهای سنجش سلامت” به همت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی و با حضور جمعی از اندیشمندان، متخصصین و دانشجویان حوزه سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پزوهشکده علوم بهداشتی، وبینار آموزشی ” آشنایی با مفاهیم و اصول روان‌سنجی ابزارهای سنجش سلامت” صبح امروز (26 مهرماه 1400) برگزار شد. دکتر علی منتظری، استاد پژوهش و رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در این وبینار آموزشی گفت: برای جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعات لازم در حوزه سلامت نیاز به توسعه و طراحی ابزارهای مناسبی برای شناخت بیشتر، کامل و همه جانبه ابعاد مختلف سلامت وجود دارد. اندازه‌گیری دقیق حقایق و وضعیت موجود اولین گام در مسیر ارتقا و بهبود است. پرسشنامه‌های سنجش سلامت ابزارهای مناسبی برای سنجش و در نهایت ارتقا سلامت در ابعاد گوناگون هستند. آشنایی محققان و متخصصان این حوزه با مبانی و روش‌های طراحی و استانداردسازی ابزارها، نقش مهمی در ارائه ابزارهای مناسب و به روز در مطالعات حوزه سلامت دارد.
منبع: https://www.isna.ir/news/1400072618624/