همکاری پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی با مرکز پزشکی،آموزشی و درمانی لقمان حکیم برای مقابله با بیماری ویروس کووید 19

دکتر منتظری: فرهنگ جهادی یعنی اینکه بیش از همه کار کنیم و کمتر از همه توقع داشته باشیم
1399-05-15

پس از مذاکرات اولیه، در خصوص بحران ناشی از شیوع بیماری ویروس کووید  19،  روز یکشنبه 11 آبان ماه جلسه  مشترکی با حضور روسا و جمعی از مسوولان و اعضای هیئت علمی  پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی و مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی لقمان حکیم برگزار شد.

در این جلسه که به میزبانی دکتر امیدوار رضائی و دکتر محمدرضا حاجی اسماعیلی، رییس و  معاون آموزشی و پژوهشی مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی لقمان حکیم، و نیز جمعی از اعضای هیئت علمی مرکز فوق برگزار شد ، موضوعاتی از جمله  گسترش همکاری ها در  تحقیقات مشترک  و هدفمند، اقدامات مشترک به منظور ارتباطات مستمر و هم‌افزایی در حیطه های علمی و پژوهشی به ویژه در خصوص بیماری ویروس کووید 19 و نیز تاکید بر ضرورت مقابله جامعه محور برای پیشگیری و درمان این بیماری در منطقه استقرار دو مرکز  مطرح شد.

در این نشست صمیمی ضمن تاکید بر تمایل دو طرف برای همکاری و طرح برخی موضوعات در این باره، قرار شد، تیمی متشکل از نمایندگان  دو مرکز راهکارهای مشخص این همکاری را به ویژه در خصوص شیوع بیماری کرونا تعیین و مورد بررسی قراردهند.

دکتر علی منتظری ، دکتر محمود طاووسی،  مهندس حسین پورنعمتی  و دکتر علی اصغر حائری مهریزی؛  به ترتیب رییس ، معاون آموزشی و پژوهشی ، معاون پشتیبانی  و مدیر اداره پژوهش از طرف پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در این نشست حضور داشتند.