مراسم اولین سالگرد درگذشت دکتر مصطفی فاطمی صبح جمعه ۱۹دی در بهشت زهرا برگزار شد

وبینار آموزشی «کار با نرم‌افزارها و پلتفرم‌های تولید کتاب دیجیتال» برگزار شد
1400-10-12
کارگاه آموزشی «جمع‌آوری داده‌ها در مطالعات کیفی»
1400-10-12

اولین مراسم سالگرد درگذشت دکتر سیدمصطفی فاطمی روز جمعه دهم دی ماه ۱۴۰۰ با حضور خانواده، آشنایان و دوستان آن مرحوم در بهشت زهرا(س) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی؛ در این مراسم دکتر علی منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی در صحبتی کوتاه اظهار کرد: خداوند در سوره مومنون می فرماید: «افَحسبتُم اَنمَّا خلَقناكم عَبَثاً و اَنَّکُمْ اِلَينا لا تُرْجَعونَ» در این آیه به خلقت انسان و هدف از خلقت انسان اشاره شده و به صورت استفهامی از همه خردهای منصف سوال می شود که گمان می کنید ما شما را بیهوده آفریدیم و در این دنیا مورد آزمایش و امتحان قرار نخواهیم داد؟!
مشخص است که پاسخ این سوال را همه وجدان های منصف می دانند، اما تأکید می شود که «افَحسبتُم اَنمَّا خلَقناكم عَبَثاً» آیا فکر کردید ما شما را بیهوده آفریدیم، این دنیا و این فراز و نشیب ها در زندگی بیهوده و بی حساب و کتاب است. به هر حال مراسم بزرگداشت عزیزانی مثل دکتر فاطمی یادآوری به ماست که ایشان که با کوله باری پر از خدمت، صفا و زحمات زیادی که در راه خدمت به مردم کشید، بار خود را بست و رفت؛ اما این ما هستیم که در این دنیای فانی، باقی ماندیم و باید تذکر پیدا کنیم از این رفتن ها و یاد بگیریم که چگونه زندگی کنیم.
به هر حال دکتر سیدمصطفی فاطمی، جهادگر بزرگ از میان ما رفت و داغ بزرگی بر دل ما گذاشت. از سوی خودم و اعضای جهاد دانشگاهی این مصیبت را به مادر، همسر، فرزندان و خانواده کریمی و فاطمی تسلیت عرض می کنم.
منبع: https://fa.shafaqna.com

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.