دکتر منتظری: فرهنگ جهادی یعنی اینکه بیش از همه کار کنیم و کمتر از همه توقع داشته باشیم

پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در آستانه 20 سالگی
1399-05-15

دکتر علی منتظری رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی با بیان این‌که مهم‌ترین عرصه‌ی حضور این نهاد در دانشگاه است، گفت: جهاددانشگاهی باید حضور پررنگی در دانشگاه داشته باشد و به همین دلیل از ترکیب دو کلمه‌ی «جهاد دانشگاهی» استفاده‌ شده است. این ترکیب نشان می‌دهد ما باید کجا حضور داشته باشیم و صحنه‌ی رزم اصلی این نهاد کجاست.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی: دکتر علی منتظری جهاددانشگاهی را به‌ عنوان یک‌ نهاد انقلابی، مولود انقلاب فرهنگی می‌داند و معتقد است برای باقی ماندن روحیه انقلابی و فرهنگی در این نهاد، باید با بدنه دانشجویی و جوانان پیوند ایجاد کرد، حضور در این نهادِ فرهنگی و انقلابی را آن‌ قدر دارای اهمیت می‌داند که تأکید می‌کند جهاددانشگاهی باید یک انتخاب باشد و کسانی که این نهاد را انتخاب می‌کنند، یعنی اینکه یک آرمان، فرهنگ و یک مسیر مشخص را انتخاب کرده باشند.

منبع: /