در وبینار تأثیر پاندمی کووید ۱۹ بر منابع بخش سلامت، که به همت پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی برگزار گردید، مطرح شد:

در تازه‌ترین نتایج نظام رتبه‌بندی ESI اعلام شد؛ نام دکتر منتظری در بین پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۰
2020-12-31
وبینار “تاثیر پاندمی کووید-19 بر منابع مالی و انسانی بخش سلامت” توسط پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی برگزار شد:
2020-12-31

در وبینار تأثیر پاندمی کووید ۱۹ بر منابع بخش سلامت مطرح شد، ماندگاری نیروی انسانی، نیازمند توجه به ابعاد مختلف است.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی، دکتر سجاد دلاوری در وبینار تأثیر پاندمی کووید ۱۹ بر منابع مالی و انسانی بخش سلامت، تأکید کرد: در یک مطالعه مروری که توسط من و جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز درخصوص راهکارهای ماندگاری نیروی انسانی در بحران‌های همه‌گیری انجام شد، حدود ۵۰ مطالعه و راهکارهای ارائه شده برای ماندگاری نیروی انسانی در شرایط همه‌گیری مورد بررسی قرار گرفت.

منبع: https://www.isna.ir/news/99101108110/