تقدیر دکتر علی منتظری از جهادگر نمونه پژوهشکده علوم بهداشتی

پیام رییس جهاددانشگاهی به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی/ لزوم تدوین طرح‌های ارتباطی بر مبنای آینده‌پژوهی
2021-05-16

در آیین گرامیداشت چهل و یکمی سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی که به صورت برخط برگزار شد، از جهادگر نمونه پژوهشکده علوم بهداشتی تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی آیین چهل و یکمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی و بیستمین سال تشکیل پژوهشکده علوم بهداشتی امروز (یکشنبه 17 مرداد ماه) به صورت مجازی برگزار شد و در قالب این مراسم از جهادگران نمونه کشور تقدیر شد.
دکتر منتظری در این مراسم که در محل پژوهشکده علوم بهداشتی به صورت برخط با حضوری جمعی از همکاران این پژوهشکده برگزار شد از راحله رستمی، کارشناس گروه ارتقای سلامت و کارشناس کارگروه اخلاق در پژوهش جهاد دانشگاهی که به عنوان جهادگر نمونه کشوری انتخاب شده بود با اهدای و لوح ارسالی از سوی دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی تقدیر بعمل آورد.

1 دیدگاه

1. admin گفت: