تدوین بسته‌ی آموزشی خودمراقبتی برای کودکان ۵ تا ۱۲ سال

اجرای طرح بررسی میزان رضایت‌مندی جانبازان از خدمات بیمه‌ای انجام می‌شود
1398-10-01
گروه پژوهشی ارتقای سلامت پژوهشکده علوم بهداشتی به عنوان یکی از گروه های پژوهشی برتر جهاد دانشگاهی در سال 1398 انتخاب شد
1398-10-08

پژوهشگران پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی با اجرای طرح پژوهشی مشترکی با اداره کل سلامت شهرداری تهران به منظور توانمندسازی مربیان آموزشی و والدین در حال تدوین بسته‌ی آموزشی خودمراقبتی ویژه کودکان ۵ تا ۱۲ سال هستند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دکتر رامین مظفری کرمانی و دکتر فرزانه مفتون از پژوهشگران پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، مسوول تدوین بسته‌ی آموزشی خودمراقبتی جسمانی و روانی ـ اجتماعی کودکان هستند.

دکتر مظفری درباره‌ی این فعالیت گفت: خودمراقبتی برای تامین سلامت، سبک زندگی سالم و پیشگیری از بیماریها است بنابراین آموزش خود مراقبتی در موضوعاتی مانند رشد و تکامل در کودکان، تغذیه سالم، ورزش، بیماری‌های کودکان، حوادث و… حایز اهمیت است.

دکتر فرزانه مفتون نیز با تاکید به این مهم که خودمراقبتی با خوددرمانی متفاوت است، بیان کرد: والدین و مربیان یک الگوی جامع برای بچه‌ها هستند. در سن کودکی همان چیزی را که والدین و مربیان انجام می‌دهند مشاهده و تقلید می‌کنند؛

وی ادامه داد: بنابراین آموزش خانواده‌ها و مربیان در اولویت است؛ یعنی آنها باید آموزش ببینند که چگونه با بچه‌ها تعامل داشته باشند و چگونه آموزش دهند و اینکه چگونه بچه‌ها آنها را به عنوان الگو سرمشق قرار می‌دهند و از آنها یاد می‌گیرند. در واقع خانواده‌ها و مربیان باید در رشد روانی و اجتماعی کودکان توانمند شوند.

منبع:  http://www.acecr.ac.ir