برگزاری مسابقه پیامکی «جان‌فدا» توسط جهاددانشگاهی/ ویژه جهادگران سراسر کشور و خانواده آنها

کارگاه اهمیت و تکنیک های نقشه ذهنی در حوزه سلامت برگزار شد
1401-10-17
« شهدای جهاددانشگاهی» گل‌های بوستان علم، ایمان و عمل/ تقدیم ۱۰۳ شهید بر تارک نشان این نهاد
1401-10-17

با فرارسیدن سومین سالگرد آسمانی شدن سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، مسابقه پیامکی «جان‌فدا» توسط اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی ویژه جهادگران سراسر کشور و خانواده آنها برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، با فرارسیدن 13 دی‌ماه، سومین سالروز آسمانی شدن سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش، مسابقه پیامکی «جان‌فدا» توسط اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی ویژه جهادگران سراسر کشور و خانواده آنها در دو بخش برگزار می‌شود.
بخش اول این مسابقه شامل پاسخ به پنج سؤال چهارگزینه‌ای و ارسال جواب صحیح در قالب یک عدد پنج‌رقمی به سر شماره ۳۰۰۰۱۳۵۹ است. در این بخش به ۲۰ نفر از برگزیدگان به‌قیدقرعه کارت هدیه 10 میلیون ریالی اهدا می‌شود.
بخش دوم این مسابقه نیز اختصاص به دل‌نوشته‌ای حداکثر ۶۰ کلمه‌ای از زبان انگشتر سردار اختصاص دارد که علاقه‌مندان می‌توانند متن پیشنهادی خود را به سرشماره ۳۰۰۰۱۳۵۹ ارسال کنند. در این بخش نیز جوایز 20 تا 50میلیون ریالی برای پنج نفر اول در نظر گرفته‌شده است.

منبع: http://acecr.ac.ir