بررسی شاخص‌های بارداری در جمعیت زنان کشور ایران و عوامل تعیین‌کننده آن

2021-08-09
بررسی وضعیت تجویز و مصرف دارو در بیماران سرپایی سازمان تامین اجتماعی
2021-08-09

پژوهشگران گروه ارتقای سلامت،پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی مطالعه‌ای را با هدف «بررسی شاخص‌های بارداری در جمعیت زنان کشور ایران و عوامل تعیین کننده آن» انجام دادند.
دکتر ژیلا صدیقی، عضو هیأت علمی گروه ارتقای سلامت پژوهشکده علوم بهداشتی درخصوص این مطالعه گفت: سلامت مادران از شاخص‌های مهم توسعه در کشورها محسوب می شود. در این راستا بررسی و سنجش شاخص های بارداری زنان و انطباق روند تغییرات آن ها با برنامه های سلامت مادران می تواند در ارزشیابی این برنامه ها و ارتقای برنامه های مذکور نقش ارزشمندی را ایفا نماید.
عضو هیأت علمی گروه ارتقای سلامت پژوهشکده علوم بهداشتی خاطر نشان کرد: بررسی روند شاخص های بارداری می‌تواند در شناسایی مشکلات، برنامه ریزی خدمات مورد نیاز و تخصیص بهینه منابع، نقش موثری داشته باشد و امید است که نتایج مطالعه حاضر تکمیل کننده اطلاعات مورد نیاز سیاست گذاران نظام سلامت باشد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، در این مطالعه دکتر محمود طاووسی، دکتر علی منتظری، دکتر رامین مظفری، دکتر محمد اسلامی، راحله رستمی و طاهره رستمی همکاری داشتند.

منبع: https://www.isna.ir/news/1400051308965/