اعضای کمیته علمی همایش ملی “سلامت از دیدگاه قرآن کریم” معرفی شدند

همایش “دفاع دانش بنیان” در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
آوریل 27, 2016

دبیر همایش ملی سلامت از دیدگاه قرآن کریم از معرفی اعضای کمیته علمی همایش ملی سلامت از دیدگاه قرآن کریم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، احسان عباسی دبیر همایش ملی سلامت از دیدگاه قرآن کریم(رویکردهای نوین در پژوهش‌های میان رشته‌ای قرآن و سلامت) بیان کرد: دکتر علی منتظری(استاد تمام پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی)، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی(امام جمعه بجنورد)، دکتر علی کاظمیان(دانشیار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران)، دکتر مهدی مصری(استادیار پژوهشی دانشگاه بقیه الله)، دکتر مهدی ناطق‌پور(استاد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران)، دکتر داوود فرج‌زاده(استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران )، دکتر غلامرضا نورمحمدی(استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران)، دکتر مصطفی قانعی(استاد دانشگاه بقیه الله)، دکتر عباسعلی واشیان(استاد یار دانشگاه علوم پزشکی قم)، دکتر فرزانه مفتون( دانشیار پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی)، دکتر محمود طاووسی(دانشیارپژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی)، زهرا نقی‌زاده(پژوهشگرمرکز مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم جهاددانشگاهی) و مهدی اسمعیلی صدرآبادی(پژوهشگر مرکز مطالعات میان رشته ای قرآن کریم جهاددانشگاهی) از اعضای کمیته علمی این همایش هستند.

وی همچنین اظهار کرد: مهلت ارسال آثار به این همایش تا 10 مردادماه 1395 تمدید شده است و مراسم اختتامیه شهریورماه برگزار می‌شود.
عباسی در پایان یادآور شد: علاقه‌مندان می توانند برای ارسال مقالات خود از طریق سایت Sec.Khs@ACER.ac.ir و یا نشانی‌های الکترونیکی Sec.khs@acecr.ac.ir و khs@acecr.ac.irو quranjournal@gmail.com اقدام کنند.

منبع: (اخبار فرهنگی) http://www.acecr.ac.ir