مواجهه با اخبار کووید-۱۹ در رسانه‌های اجتماعی: پاسخ های روانی و رفتاری

ارزشیابی اجرای” برنامه خودارزیابی و خودمراقبتی میانسالان کشور”
2021-08-10
برگزاری وبینار حمایت طلبی در برنامه های سلامت
2021-08-23

امروزه رسانه های اجتماعی از منابع اصلی دریافت اطلاعات هستند و بیشترین تاثیر را بر دانش افراد دارند. در جریان پاندمی کووید -۱۹ هم جستجوی اطلاعات از رسانه ها روز به روز افزایش یافت.
قرار گرفتن در معرض اخبار رسانه های اجتماعی می تواند نتایج مثبت و منفی به همراه داشته باشد؛ زیرا همه اطلاعات موجود در رسانه ها اجتماعی معتبر نیستند و گاه افراد در معرض اطلاعات غلط و گمانه زنی های بی اساس در مورد علل و درمان های احتمالی قرار می گیرند که موجب ترس و نگرانی آنها می شود و بر پاسخ روانی و رفتارهای پیشگیری کننده آنها تاثیرگذار است.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، پژوهشگران پژوهشکده علوم بهداشتی در مطالعه‌ای با عنوان «مواجهه با اخبار کووید-۱۹ در رسانه‌های اجتماعی: پاسخ های روانی و رفتاری» دریافتند؛ اگرچه مواجهه با اخبار رسانه های اجتماعی افزایش ترس و اضطراب را بدنبال دارد، اما تا حد زیادی باعث اصلاح رفتارهای بهداشتی در افراد می‌شود.

منبع: https://www.irna.ir/news/84431346