اجرای طرح بررسی میزان رضایت‌مندی جانبازان از خدمات بیمه‌ای انجام می‌شود

1398-09-27
تدوین بسته‌ی آموزشی خودمراقبتی برای کودکان ۵ تا ۱۲ سال
1398-10-01

گروه سلامت جامعه، پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی با اجرای طرح مشترکی با پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان به بررسی رضایت مندی جامعه تحت پوشش بیمه تکمیلی در بنیاد شهید ایثارگران از خدمات بیمه ای می پردازند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دکتر فرزانه مفتون مسوول این طرح گفت: بررسی مسائل و مشکلات جانبازان و میزان رضایت آنان از خدمات بهداشتی درمانی ارائه شده می‌تواند گامی جهت رفع مشکلات موجود آنها بردارد. در واقع جانبازان به دلیل مشکلات مجروحیت و مسائل خاص بهداشتی درمانی، نیازمند دریافت خدمات بیشتری می‌باشند و بدین ترتیب توجه به کیفیت ارائه خدمات درمانی در این گروه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی بیان کرد: در هفته پژوهش جا دارد یادآور شویم که پیشرفتها و افتخارات علمی کشور و نیز نهاد انقلابی جهاددانشگاهی، مرهون ایثار و فداکاری شهدا، جانبازان و خانواده‌های ایثارگران است و این امر بررسی و شناخت نیازها و انتظارات مربوط به آنان را ضروری‌تر می‌نماید. عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم بهداشتی اظهار کرد: بررسی وضعیت بیمه تکمیلی خدمات سلامت این گروه هدف و ارائه راهکارهای ارتقای مستمر آن از اهداف کاربردی این طرح می‌باشد.

منبع:  http://www.acecr.ac.ir