آشنایی با رویکرد پویایی سیستم در سیاستگذاری سلامت

همکاری پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی با مرکز پزشکی،آموزشی و درمانی لقمان حکیم برای مقابله با بیماری ویروس کووید 19
2020-11-09
پیام تبریک رییس پژوهشکده علوم بهداشتی به مناسبت فرارسیدن روز پژوهش
2020-12-14

این کارگاه در راستای ارتقای دانش سلامت و تصمیم گیری در حوزه سلامت توسط پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی (مرکز تحقیقات سنجش سلامت) در روز 25 آذر ماه ساعت 2 تا 6 بعد از ظهر برگزار خواهد شد.

در توضیح اجمالی این کارگاه می توان گفت که دینامیک سیستم (یا پویایی سیستم) روشی برای مدلسازی کسب و کار و تجزیه و تحلیل سیاست بر اساس نظریه های بازخورد (feedback system theory) است. دینامیک سیستم در سازمان هایی استفاده می شوند که با تصمیم گیری های پیچیده و مهم مواجه اند و به دنبال بینش یک پارچه ای از مشکلات اساسی هستند که ممکن است بر نتایج سالها یا دهه های آینده تاثیر داشته باشند.

دینامیک سیستم به این سازمان ها کمک می کند مزایا و معایب گزینه هایی را که در نظر گرفته اند یا ممکن است بعد ها در نظر بگیرند، بسنجند.

شرایط برگزاری کارگاه:

• کارگاه از طریق سامانه امجد جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.
  • پس از ثبت نام آدرس لینک کارگاه همراه با نام کاربری و رمز عبور برای شرکت کنندگان ارسال خواهد شد.
  • برای استفاده از کارگاه نیازی به نصب نرم افزار وجود ندارد.
  • محتوای کارگاه به طور کامل ضبط خواهد شد و در صورت نیاز برای شرکت کنندگان ارسال خواهد شد.
  • گواهی رسمی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی پس از شرکت در کارگاه به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.

نحوه ثبت نام:

میلغ ثبت نام برای این کارگاه  1،000،000 ریال در نظر گرفته شده است.  دانشجویان، اعضای جهاد دانشگاهی و اعضای هیات علمی دانشگاهها میتوانند با 50 درصد تخفیف در کارگاه ثبت نام نمایند.

جهت ثبت نام وجه ثبت نام را به شماره حساب 79 / 12928198 بانک ملت (شعبه دانشگاه تهران) به نام پژوهشکده علوم بهداشتی واریز نموده و فیش واریزی را به همراه فرم ثبت نام از طریق واتس آپ به شماره های  09127976269 و 09128191800 یا ایمیل  hashemi@acecr.ac.ir به اداره آموزش پژوهشکده علوم بهداشتی ارسال نمایید.

فرم ثبت نام کارگاه: آشنایی با رویکرد پویایی سیستم در سیاستگذاری سلامت